5 Ağustos 2012 Pazar

AEGEE-Hatay 2012/2013 Etkinlik Programımız


2012/2013 eğitim sezonunda AEGEE-Hatay Avrupa Öğrenci Topluluğu'nun gerçekleştirmeyi planladığı Etkinlik programımız kısmen belirlenmiştir. Etkinliklerimiz arasında  3 Eğitim-Training, 4 Sosyal Sorumluluk Projesi (Sizden Gelen Proje teklifleri sonucu sayı artabilir) , 1 Yurt içi ve 1  Yurt Dışı AEGEE Lokal ziyaretleri son olarak 1 Konferans mevcuttur. Ayrıca üyelerimiz Summer / Winter University Programından yararlanma hakkınada sahiptir. Buna göre ;

• 6 Ekim 2012 - Liderlik Eğitimi

• 10 Ekim 2012 - AB Konulu Konferans - Konuşmacımız ile Görüşmeler sürüyor. ( Konuşmacının isteğine göre konu Değişebilir )

• 20 Ekim 2012 - Sorun Giderme Eğitimi

• 16 Şubat 2013 - Aktif Vatandaşlık Eğitimi

• Sosyal Sorumluluk Projelerin Tarihleri ve Konusu belirlenme aşamasında olup Siz değerli üyelerimizin görüşleri de aktif rol oynayacaktır.

• AEGEE yurt içi gezisi - Gidilecek Lokal ile görüşmeler sürüyor.

• AEGEE-Tbilisi (Tiflis) (Gürcistan) Yurt dışı gezimiz olarak belirenmiş olup Kontenjan ve Tarih konularında görüşmelerimiz sürüyor.

• Ayrıca Summer University (SU) ve Winter University programlarına katılmak isteyen üyelerimize genel bilgiler Bilgilendirme Toplantısında verilecektir.

*Eğitimlerimizde Başvurular bir ay önceden başlayacak olup eğitimden önceki 10 gün içerisinde başvurular sona erecektir. Başvuru formlarımız grubumuzda ve Sayfamızda yayınlanacaktır. Ayrıca Eğitimlerimizde Gender Balance (Katılımcılarda Bay-Bayan dengesi) sistemi uygulancaktır. Eğitimlerimiz ücretsiz olup katılımcılarımıza Sertifika verilecektir.

*Sosyal Projelerde Kabul edilen projelerin fikir sahipleri , Projenin koordinatörü sayılacak ve kendi ekibini kurup organizasyonundan sorumlu olacaktır.

*27 Eylül 2012 tarihinde bilgilendirme toplantısı yapılacak olup AEGEE - Hatay hakkında genel bilgiler sunulacaktır.Ayrıca Aktivitelerimizde Etkin Görev Almak isteyen , Etkinliklerimiz hakkında Fikrini Beyan Etmek isteyen özellikle Proje Sunmak isteyen üyelerimiz bu toplantı sayesinde Eleştiriye açık bir ortamda isteklerini iletebileceklerdir.

Bizlerle sevgi , saygı ve dürüstlük çerçevesinde çalışan ve çalışacak olan çalışma arkadaşlarıma şimdiden başarılar ve bol şans diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder